Kunderne siger:

Det var rigtig dejligt at have besøgt af dig, og jeg er rigtig glad for det flotte arbejde du lavet.

Og med fremsendte referat, føler jeg at have et væsentlig bedre overblik over mine fremtidige økonomiske forhold.👍.

Ole H Hansen, 24.08.2021

“Jeg er meget taknemlig for din hjælp, som gav mig vished for min økonomiske fremtid, så jeg kunne træffe nogle realistiske valg”

Nina Jacobsen, 06.02.2019, Farum

Via netværk var jeg så heldig at finde frem til Marianne Thørs.
Det har på alle måder været en positivt oplevelse både menneskeligt og økonomisk.
Jeg søgte præcis indsigt i min økonomi i forhold hvordan jeg skulle forholde mig til:

– Pension og evt. ændringer
– Køb af ny bolig
– Optagelse af lån
– Hvilke fokus jeg skal have fremover
– Evt.

På alle områder fik jeg en indsigtsfuld og let forståelig gennemgang.
Indenfor 10 min. havde jeg allerede fået viden til en væsentlig besparelse og gennem hele vores møde fik jeg indsigter og forslag som jeg kunne forstå og gennemfører uden yderligere bistand.
Jeg kan kun anbefale Marianne Thørs!

De bedste hilsener
Pia Laursen
General Manager
Simone Perele Nordic ApS & Holland

Maj 2018

“Jeg fik Confida og Marianne anbefalet i forbindelse med overvejelser om en støre aktieinvestering. Jeg har på intet tidspunkt været skuffet over mit valg. Marianne arbejder professionelt og gjorde meget ud af risikovurdering som omdrejningspunkt for en fremtidig investering.

Hun er professionel men samtidig personlig og er i stand til at forklare sammenhænge og baggrunde for sine anbefalinger.

Jeg kan kun anbefale andre, at benytte sig af denne uvildige rådgiver – dialogen er 100 % fokuseret på hvad jeg kan opnå med en given profil, og altså ikke et møde hvor ”rådgiver” i virkeligheden er sælger for Banken.”

Christine Hansen, juli 2017

“Tak for din gode rådgivning om mine pensioner, kreditforeningslån og bank. Jeg satte især pris på, at vi havde et personligt møde, hvor du fremlagt resultatet af din analyse af min økonomi og papirer. Jeg var helt tryg ved dine anbefalinger, både på grund af det personlige møde, men også fordi jeg følte du havde gjort dit forarbejde rigtig godt og havde styr på det du talte om. Jeg anbefaler dig gerne til andre.”

Sonja Holm Larsen, september 2016

“Vi har som privatpersoner fået god, forståelig og brugbar rådgivning af Marianne Thørs.
Vi fik bl.a. overraskende råd, som vi ikke selv ville have fundet ud af og konkret hjælp til omlægning af flere af vores pensioner, hvor Marianne tog kontakten til selskaberne. Disse ting vil helt sikkert – selv om vi endda er tæt på pensionsalderen – resultere i en økonomisk gevinst for os og har givet os et meget bedre og mere sikkert overblik over vores fremtid.”

Susanne og Bent, Ledøje

Jeg har kendt Marianne Thørs siden 2010, hvor jeg var blevet anbefalet at benytte hende til at bistå mig i en meget vanskelig økonomisk sag.
Marianne var fra begyndelsen uhyre engageret og undersøgte straks tvivlsspørgsmål i sagen. Marianne, der har en meget stor berøringsflade med mange velkvalificerede personer og stor viden og indsigt i den finansielle branche, formidlede hurtigt oplysninger videre til mig på en let forståelig måde. Jeg har aldrig skullet rykke for svar. Jeg fik et godt og tillidsfuldt indtryk af Marianne, således at hun efterfølgende blev min formueplejer. Det har jeg ikke et øjeblik fortrudt!
Det har givet mig tryghed at vide, at Marianne er en uvildig rådgiver.
Jeg har sat pris på hendes store faglighed – også indenfor de mange områder, der ikke altid bliver taget højde for ved en investering. Det drejer sig ikke blot om at få et stort afkast, men samspillet mellem afkastet og f.eks. pension, skat, omkostninger m.m. bør også indgå i rådgivningen. Det er et punkt, Marianne gør meget ud af, og jeg føler virkelig, at vi kommer hele vejen rundt!
Marianne holder sig til få investeringsprodukter, hvor der ikke købes og sælges ofte, hvilket minimerer udgifterne. Det bevirker samtidig en overskuelig kvartalsrapport. Endvidere er hendes rimelige honorar udregnet på en nem og gennemskuelig måde.
Jeg har flere gange læst Mariannes kommentarer bl.a. i Berlingske. Andre medier benytter hende også som kommentator.
Valget at firmanavnet CONFIDA passer meget fint til den TILLIDsfuldhed, Marianne udstråler samtidig med sit meget imødekommende og vindende ”væsen”.

Virum den 10.9.2014
Eva Illemann

Tilmeld dig til Confida Nyhedsbrev

Confida udsender jævnligt et nyhedsbrev med aktuelle emner, kommentarer til samfunds-debatten, samt gode råd. Vil du modtage nyhedsbrevet, tilmelder du dig ved at udfylde felterne nedenfor.
* = Obligatorisk felt

Artikler og viden

© 2014 - Confida. All Rights Reserved. Powered by Wordpress and Design by We Create Web Designs