Bolig

Når vi køber en lejlighed, andelsbolig, sommerhus eller hus er det typisk den største økonomiske beslutning vi træffer i vores liv og denne har indflydelse på vores økonomi i mange år fremover. Tilmed er markedet for boliglån, realkreditlån, og boligkreditter blevet oversvømmet med muligheder, som gør det vanskeligt, at finde det rette lån.

I aviserne kan vi den ene dag læse, at vi bør vælge fast rente og den anden dag, at fleksible lån er klart at foretrække, men hvad er det rigtige for dig og din familie?

At købe fast ejendom betyder ikke alene store ændringer i dit budget – det er vigtigt, at du får set på dine forsikringer, nu hvor din forpligtelser er ændret. Det kan også være, at du vælger at spare op i din ejendom frem for på pension eller i værdipapirer, og det kan være svært at overskue de langsigtede konsekvenser heraf.

Undervejs i dit liv som boligejer, bliver du mødt med begreber som op- og nedkonvertering, refinansiering, friværdi og belåning af denne, tilbygning, ombygning, renovering, istandsættelse mm. Der er rigeligt, at holde styr på i dagligdagen og har du brug for et par ekstra øjne på boligøkonomien, gode råd ydet for dit bedste og muligheden for at genvinde overblikket så du bliver i stand til at træffe de rette valg for dig og din familie, så kontakt Confida.

Det gør du på telefon 40 200 264 eller ved at bruge Kontaktformularen

Tag direkte kontakt til os