Investering

Markedet for investeringsrådgivning er meget præget af et virvar af interessekonflikter, skjulte honorarer og rådgivning, som du ikke kan gennemskue for hvis skyld ydes. I Confida har vi besluttet, at det skal være anderledes – her betaler du for den rådgivning du får og der er INGEN skjulte gebyrer eller agendaer bag de råd som vi giver!

Du kan kontakte os på:

Der er flere forhold, som gør investering til en jungle dette er blot nogle af dem vi ser:

Selv om der kom nye regler for oplysning til forbrugerne omkring formidlingsprovision pr. 31.12.2012 vil de fleste nok blive ganske overraskede over den årlige udgift – ved du hvad du betaler?

Læs mere i artiklerne Får du valuta for pengene og “Den halve sandhed”.

Aktier

Obligationer

Rebalancering

Det vigtigste, når du skal sammensætte din investering er din risikoappetit. Den er udgangspunktet for rådgivningen i Confida og når der kommer ubalance i dine investeringer som følge af kursudviklingen.
Eksempel: Din risikoappetit svarer til, at investeringen skal ske med 50% i aktier og 50% i obligationer. Over en periode stiger aktierne så meget, at andelen kommer til at udgøre 57%. Her vil vi kontakte dig og anbefale, at du får investeringen rettet tilbage til de oprindelige 50/50. Dette vil over tid give dig et bedre afkast, med mindre kursudsving end hvis du intet foretager dig.

  1. Du kan vælge, at vi rådgiver dig om dine investeringer som de er i dag og hvad vi kan se af muligheder i forhold til din risikoappetit.
  2. Du kan vælge, at vi løbende rådgiver dig om dine investeringer, følger op på fordelingen mellem risiko og lav risiko, kontakter dig når vi har forslag til ændringer og udarbejder porteføljerapporter så du kan følge dine investeringer.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvis du er interesseret i at høre mere kan du kontakte Confida ved at bruge Kontaktformularen.