Danskerne scorer på pensionen trods aktieuro, Business 20.02.2016

Du skal ikke ændre på din investering blot fordi der er aktieuro. Det er vigtigt at holde fast i investeringen, for ikke at gå glip af afkast, når aktiemarkederne retter sig.

Alt for mange danskere går i panik når aktiekurserne peger nedad og der opstår mistillid til om det mon var det rette valg jeg tog da jeg investerede mine penge. Derfor er det utrolig vigtigt at du som investor ikke lader dig lokke til for høj en risiko når du skal i gang med at investere.

Og det ser vi alt for mange danskere som gør. Det er et udslag af den rådgivning som bliver ydet i mange pengeinstitutter og investeringsbanker. De har nemlig også en interesse i at du vælger en højere risiko, da deres udgifter til pasning af investeringen er faste og normalt høje. Et højere afkast skjuler bedre en høj omkostningen end et lavt afkast.

Når det så er sagt, er der også danskere, som selv søger mod høj risiko og bagefter bliver ganske overraskede over de tab de må indkassere når markedet falder.

Meget peger på at investorer som formår at holde fast i investeringen og alene ændre sammensætningen ved rebalancering er dem som opnår det højeste afkast.

Læs artiklen i Business her: Danskerne scorer på pensionen trods aktieuro

Danskerne scorer på pensionen trods aktieuro, Business 20.02.2016

Kontakt Marianne