Seniorliv på smalkost, Børsen 14.2.2016

Marianne Thørs 11. april 2016Pension

Ofte hører vi, at selvstændige ikke sparer nok op til pensionstilværelsen, men det handler nok mere om at pensionsselskaberne ikke er tilfredse med at pensionsopsparingen foregår for mange selvstændige i form af investeringer i den selvstændiges virksomhed og ikke på en pension i pensionsselskabet.

Confida indsparker i debatten, at der kan være flere måder at spare op på – der er eksempelvis også almindelige lønmodtagere, som med fordel kan afvikle deres gæld frem for at spare op på pension. Vi er af den overbevisning at opsparing såvel som nedsparing (rækkefølgen for forbrug af din opsparing ved pensionering) skal tilrettelægges den enkelte person og ikke følge massen.

Du skal finde ud af hvad der er rigtigt for dig, og vide hvad du fravælger på din vej såvel som det du tilvælger. Det vigtigste er at træffe beslutningerne på et oplyst grundlag – det øger sandsynligheden for at du træffer økonomiske rentable valg og får en sund økonomi.

Læs hele artiklen her: Selvstændige går mod et seniorliv på smalkost

Tilmeld dig til Confida Nyhedsbrev

Confida udsender jævnligt et nyhedsbrev med aktuelle emner, kommentarer til samfunds-debatten, samt gode råd. Vil du modtage nyhedsbrevet, tilmelder du dig ved at udfylde felterne nedenfor.
* = Obligatorisk felt

Artikler og viden

© 2014 - Confida. All Rights Reserved. Powered by Wordpress and Design by We Create Web Designs