Hold øje med dine forsikringsdækninger – hele livet, Børsen 20.6.2017

Confida medvirker i dagens udgave af Børsen med grafik såvel som udtalelser/baggrund for artiklen – læs den her.

Det er ikke sjældent at de kunder som vi rådgiver enten har for meget i forsikring eller for lidt. Og egentlig er det lige galt idet du kan risikere at betale for noget som du aldrig kommer til at opleve – ex. har du en gl. forsikringsdækning ved nedsat arbejdsevne på en police fra tidligere arbejdsgiver og tegner du fuld dækning vi den nye arbejdsgiver kan du komme i en situation hvor du er forsikret for 110% af din løn, men da den højeste udbetaling er 80% betaler du altså for noget du ikke får.

Har du en for lille forsikringsdækning kan det være ganske vanskeligt at øge denne da det oftest kræver tilfredsstillende helbredsoplysninger for at øge dækningen. En tur på briksen hos en kiropraktor eller fysioterapeut kan være nok til at du får en forsikring med en klausul eller en øget præmie, hvis det overhovedet lykkedes.

Derfor råder vi altid til at du får kigget på dine forsikringsdækninger (gamle såvel som nye) når du skifter job. Her er kravene til dit helbred nemlig ikke så skrappe.

Et andet godt råd er at sikre at forsikringdækningerne er som aftalt før de gamle opsiges.

Skifter du job til et uden aftale om pension og forsikring så hold fast i den gamle aftale – også selv om prisen stiger gevaldigt (8-10 gange er helt normalt).

Måtte du ønske en gennemgang så tøv ikke med at kontakte os.

Hold øje med dine forsikringsdækninger – hele livet, Børsen 20.6.2017

Kontakt Marianne