Minusrente til private, Business 27.10.2016

Confida medvirker i denne artikel om muligheden for snarlig indførsel af minusrenter for private kunders indlån i banken. Læs artiklen: Minusrenter kan give bagslag til banken.

Artiklen opstod som følge af Jyske Banks direktør, Anders Dam, som havde luftet hans fustration over at private har store indlån stående. Dem kunne han godt tænke sig at få over i hans investeringsløsninger og hjælpe lidt på vej ved at straffe privat indlån.

Erhvervslivet har accepteret at betale minusrenter på indlån, men er ikke glade for løsningen. Vi er af den overbevisning at den første bank, som trækker tæppet væk under de private kunders indlån vil befinde sig i et inferno eller som det hedder shitstorm af ukendt størrelse.

Mystisk er det også, at det er Jyske Bank, som lufter tanken. BRF-kredit som ejes af Jyske bank har, som eneste realkreditinstitut, valgt at lade bidragssatserne være lave for at trække kunder til – så virker det en anelse mystisk, at man så med den anden hånd vil skubbe kunder ud af døren på ny – for forlade banken det vil de med sikkerhed.

Vi er af den opfattelse, at der kommer til at gå et stykke tid inden første bank vover sig ud på denne gyngende grund og det bliver ikke sjovt at være den første.

Minusrente til private, Business 27.10.2016

Kontakt Marianne