Din pensionsformue kan blive langt mere værd, Business 8.4.2016

Marianne Thørs 15. september 2016Pension

I artiklen “Din pensionsformue kan blive langt mere værd” kommenterer Confida på det fakta at den rigtige planlægning af indkomster som pensionist kan få stor betydning for hvor længe pengene rækker og ikke mindst sikre at du ikke betaler mere i skat end nødvendigt eller snyder dig selv for nogle offentlige ydelser.

Læs mere: her.

Det er alfa og omega at få rådgivning inden du tager hul på din pensionstilværelse, idet der er stor forskel på at spare op og på at skulle leve af opsparingen. Mange mennesker har ikke øje for hvor meget de går glip af, og det kan være virkelig store summer, som i sidste ende betyder en ringere levestandard end den rettidige omhug ved en god rådgivning kunne have gjort mulig.

Vi oplever ofte at der er flere 100.000 kr. at tjene på såvel sparet skat, ekstra ydelser fra det offentlige og endelig en korrekt udbetalingsrækkefølge samt investering undervejs.

Tilmeld dig til Confida Nyhedsbrev

Confida udsender jævnligt et nyhedsbrev med aktuelle emner, kommentarer til samfunds-debatten, samt gode råd. Vil du modtage nyhedsbrevet, tilmelder du dig ved at udfylde felterne nedenfor.
* = Obligatorisk felt

Artikler og viden

© 2014 - Confida. All Rights Reserved. Powered by Wordpress and Design by We Create Web Designs