Forældrekøb kan være en dyr fornøjelse…, Børsen 9.8.2016

Marianne Thørs 15. september 2016BoligfinansieringInvestering

I artiklen “Forældrekøb kan være en dyr fornøjelse: Sådan gør du det til en god investering” medvirker Confida som uvildig rådgiver med at kommenterer forældrekøb. Hvornår skal du slå til og hvornår er det en god ide at overveje alternativer.

Et forældrekøb kan være en dyr fornøjelse og der er mange kriterier som bør indgå i forældrenes overvejelser inden de kaster sig ud i købet til junior. Der er nemlig mange måder at hjælpe sine børn på og det er ikke altid fordelagtigt med forældrekøb. Det afhænger af indkomst, opsparing i egen bolig/bank, tidshorisont, lejefastsættelse, revisorhjælp, beskatning og fradragsregler. Derfor råder vi altid vores kunder til at søge god rådgivning.

Et overset alternativ er at barnet selv køber boligen, men at forældrene hjælper ved at yde familielån og evt. et månedligt tilskud til husholdningen.

Tilmeld dig til Confida Nyhedsbrev

Confida udsender jævnligt et nyhedsbrev med aktuelle emner, kommentarer til samfunds-debatten, samt gode råd. Vil du modtage nyhedsbrevet, tilmelder du dig ved at udfylde felterne nedenfor.
* = Obligatorisk felt

Artikler og viden

© 2014 - Confida. All Rights Reserved. Powered by Wordpress and Design by We Create Web Designs