Rådgiver sår tvivl om risiko i fonde, Børsen 23.11.2015

Marianne Thørs 15. januar 2016Investering

Har banken husket at informere dig om den stigende risiko som de har sneget ind i dit depot investeret til middel eller lav risiko?

Du er sikkert i samme båd som de fleste kunder i banken – det har det ikke! Det betyder, at du i 2015 har oplevet ganske store gevinster i årets første 3½ måned og derefter massive kursfald, som er fortsat ind i 2016.

I Confida har vi gennemanalyseret flere af bankernes investeringsløsninger til private kunder og selvstændige og må konstatere, at det er samme tendens som hersker. Risikoen øges i obligationsinvesteringen og kunderne er ikke vidende om det. Det er det sidste som vi stiller os ganske meget på bagbenene over – det er simpelthen ikke rimeligt!’

I artiklen bragt i Børsen 23.11.2015 gør vi, i samarbejde med Børsen, opmærksom på denne uret, men bliver mødt med usaglige svar fra de største banker i Danmark – man tænker hvorfor mon… læs artiklen her eller her.

Ønsker du at finde ud af hvordan det står til i din aftale med banken så tøv ikke med at kontakte os.

Tilmeld dig til Confida Nyhedsbrev

Confida udsender jævnligt et nyhedsbrev med aktuelle emner, kommentarer til samfunds-debatten, samt gode råd. Vil du modtage nyhedsbrevet, tilmelder du dig ved at udfylde felterne nedenfor.
* = Obligatorisk felt

Artikler og viden

© 2014 - Confida. All Rights Reserved. Powered by Wordpress and Design by We Create Web Designs