Tilpas din økonomi til krisen 27.03.2020

Marianne Thørs 27. marts 2020BoligfinansieringIkke kategoriseretRådgivning

Da Corona-kursfaldet var på sit højeste blev denne artikel til i samarbejde med Børsen: Få eksperternes råd: Sådan tilpasser du din økonomi til krisen.

Den ligger godt op ad artiklen et par uger før som vi har uddybet her:Kurserne falder, men gå ikke i panik 14.03.2020. Dog tillagt et par gode råd om boligfinansiering, nu hvor renterne er højere end de længe har været.

Meget afhænger af hvad du tror der kommer til at ske med renten de kommende år og boligmarkedet for den sags skyld. Hånden på hjertet – det er der ingen der ved – og derfor skal du handle efter hvad der føles rigtigt for dig. Vil du sove bedre, hvis du ved at udgiften til lånet i boligen er den samme i hele lånets løbetid eller er 5 års vished nok? Der er sket meget med lånetyper og ikke mindst hvad det koster at låne hos kreditforeningen (bidragssatserne).

Lige præcis hvad de koster at låne og det faktum at kun en af de kreditforeninger der findes sætter bidragssatsen ned automatisk gør at det kan betale sig at få en frisk vurdering fra tid til anden. Det er meget at betale ex. 0,2% af 2.000.000 de næste mange år.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge så kontakt en rådgiver du har tillid til.

Tilmeld dig til Confida Nyhedsbrev

Confida udsender jævnligt et nyhedsbrev med aktuelle emner, kommentarer til samfunds-debatten, samt gode råd. Vil du modtage nyhedsbrevet, tilmelder du dig ved at udfylde felterne nedenfor.
* = Obligatorisk felt

Artikler og viden

© 2014 - Confida. All Rights Reserved. Powered by Wordpress and Design by We Create Web Designs