Minister lader omstridt miliardgebyr leve videre, Business 7.12.2015

Åbenhed er svær at få og indsigt endnu sværere. Vi kan kun gisne om, hvorfor regeringen har valgt at lave en halv løsning, når nu låget var taget af – skyldes det lobbyisme fra interesseorganisationerne eller manglende forståelse? Tilbage står kunderne med håret i postkassen.

Faktum er, at kunder, som på egen hånd køber investeringsforeninger, fortsat skal betale for en rådgivning de ikke får. Det virker helt forkert. Tilmed virker det som om, den kommission som skulle se på den skattemæssige forskelsbehandling mellem udenlandske og danske investeringsforeninger er faldet i søvn. Vi har i Confida skrevet flere artikler om emnet læs bla.:

Der findes en helt simpel løsning – nemlig en A og en B model af samme investeringsforening. A er med provision og B er uden. Investeringsforeningen har alene minimalt ekstra administration og det er sandsynligvis en løsning som den allerede bruger over for sine udenlandske eller institutionelle kunder.

Det eneste som vi i Confida beder om er at alle omkostninger lægges frem. På den måde kan kunden med egne øjne se hvad det koster at blive rådgivet og på dette grundlag vurdere om de synes at de får valuta for pengene.

Læs artiklen fra Business her

Minister lader omstridt miliardgebyr leve videre, Business 7.12.2015

Kontakt Marianne